aquafloating.se

Med Floating, Massage, Infraröd Värmebehandling och Detox Fotbad gör vi skillnad för ditt välmående!

Välkommen!

Gilla oss gärna på facebook

Vi på Aqua Floating fokuserar på förebyggande och behandlande friskvård för ditt välmående. Vårt fokus ligger på vad du som kund har för behov när det gäller behandlingar, din friskvård och SPA-upplevelse. Vi anpassar oss även när det gäller öppettider för att alla ska ha en möjlighet att komma hit.

Vi erbjuder:                                 Se även vår film Aquafloating_film

Floating är avslappnande behandling i kroppsvarmt salt (magnesium) vatten, där du blir viktlös och når en meditativ djupavslappning. Självläkningen startar då hjärnan får en extrem vila när sinnesintryck som ljud, ljus, beröring uteblir. Det begreppet kallas Floating REST och är ett effektivt sätt att snabbt rätta till skador, lindra värk och eksem. Det finns studier som visar att Floating hjälper mot stress, sömnsvårigheter, depression, panikångest, fibromyalgi, kronisk värk som reumatism och utmattningsdepression

Andra områden där Floating används är:hälsporre, psoriasis, ryggskott, diskbråck, huvudvärk, tennisarmbåge, muskelinflammationer och även som förebyggande prestationshöjare inför tex tentor och tävlingar.

Floating är godkänd behandling av Socialstyrelsen och godkänd som friskvård av Skatteverket

Massage, Svensk klassisk massage, gravidmassage, fot/benmassage och Idrottsmassage i behandlande syfte. Det går också bra att boka en lättare spa-massage. Massören hos oss har alltid en dialog med dig som kund innan massagen börjar så att ni kommer överens om ev ”problemområden” som behöver lite extra eller önskemål tex ben armar axlar

Detox Fotbad är en behandling som rensar kroppen på slagg, gifter och tungmetaller via porerna i fötterna. Du sätter fötterna i ett skönt fotbad och vi använder positiva och negativa joner i en elektolytisk metod där du följer med och får veta vad de olika färgerna står för i reningsprocessen

Infraröd Värmebehandling behandlar på djupet och sätter igång en effektiv utrensning samtidigt som den ökar fettförbränningen och kan användas för viktnedgång. Infraröd värmebehandling är bra för hjärta kärl, leder, muskler och ökar blodgenomströmningen i kroppen.

 

Updated: 11 januari, 2018 — 23:37

Lämna ett svar

aquafloating.se © 2014 Frontier Theme