aquafloating.se

Med Floating, Massage, Infraröd Värmebehandling och Detox Fotbad gör vi skillnad för ditt välmående!

Behandlingar


Vi erbjuder:                                               Se även vår film: Aquafloating_Film
 

floating

10690335_4639354278609_5557815101735801460_n

Floating är avslappnande behandling i kroppsvarmt salt vatten där du blir viktlös och når en meditativ djup avslappning där kroppens självläkning får en chans att snabbt rätta till skador, minska stress, lindra värk och eksem.

Saltet som vi använder är Mjukgörande och läkande Epsomsalt dvs Magnesiumsulfat. Samtidigt som du får en upplevelse, behandling så tankar du Magnesium effektivt via huden. Hos oss kan du parfloata i samma Floatingtank. Du behöver inte vara orolig för att känna dig instängd, då har du bara locket lite på glänt. Floating REST går ut på att hjärnan får vila från sinnesintryck och kroppen blir viktlös. Där frigörs energi som kan användas till att läka kroppen och ge den effektiva återhämtning som Floating är. All forskning visar att man blir glad av att Floata. Det finns ingen placeboeffekt på Floating, du behöver alltså inte tro på det för att Floating ska fungera, bara lägga dig i 20 cm vatten och slappna av  Stunden är din! Många använder Floating enbart som Spa-upplevelse!

De positiva effekterna får man på köpet

Floating är godkänd behandling av Socialstyrelsen och godkänd som friskvård av Skatteverket

Exempel där Floating ger god effekt:

Stress, Utmattningsdepression/Utbrändhet, Posttraumatisk stress, Anorexi, Panikångest, Depression, ADHD, Reumatism, Wiplash, Narcolepsi, Fibromyalgi, Psoriasis, Eksem, Överansträngda muskler, Muskelinflammation, Musarm, Hälsporre, Diskbråck, MS, Parkinsson, Sömnsvårigheter, Kramper i tex vader, Skador, Spänningshuvudvärk, Dyslektiker (främjar inlärning)

Idrottsrörelsen tog Floating till Sverige på 80-talet och redan på 50-talet använde man det i USA mot posttraumatisk stress på krigsveteraner och på ”överaktiva” barn. Sedan var det NASA som använde Floating för att forska om hur människan fungerade i Viktlöst tillstånd. Många använder Floating idag för att få en snabb återhämtning och även för att prestera bättre inför tävlingar och tentor.

From 1/10-19 kommer vi att överlåta Floatingverksamheten till Tina på Harmoni-Qa.

Samma lokaler men Tina tar vid! Vi finns dock kvar i lokalen med massagen och även lite delaktiga i Floatingen tillsvidare!

Bild21
Massage
, Svensk klassisk massage och Idrottsmassage i behandlande syfte. Det går också bra att boka en lättare Spa-massage, Beröringsmassage, Fibromassage eller Gravidmassage. Massören hos oss har alltid en dialog med dig som kund innan massagen börjar så att ni kommer överens om ev ”problemområden” som behöver lite extra eller önskemål tex ben armar axlar

               

Detox Fotbad är en behandling som rensar kroppen på slagg, gifter och tungmetaller via porerna i fötterna. Du sätter fötterna i ett skönt fotbad med kranvatten. Sedan får du ett varmt infrarött bälte över ryggen. From 1/10 erbjuder vi behandlingen endast i Borgholm. Vår efterträdare i Kalmar kommer att fortsätta erbjuda behandlingen där.

248946_1403272938598_5069679_nIMG_8015Vi använder positiva

och negativa joner i en elektolytisk metod där du följer med och får veta vad de olika färgerna står för i reningsprocessen. Den egna utrensningen startar och det går bra att göra reningen en gång eller en hel kur som kan ta 6-8 gånger innan vattnet är ”rent”. Helt klart blir det oftast inte. Effekten av Fotbad kan bli att du har lättare att sluta röka och får mindre sötsug.     

10906006_764433906967042_3507366447348922176_n

Infraröd värmebehandling är en förmånlig djupgående strålning som är behaglig och mjukgörande för muskler och leder. Den infraröda värmen har även en detoxande effekt och används också som viktreducerande behandling. Erbjuds from 1/10-19 endast i Borgholm. Vår efterträdare kommer att fortsätta erbjuda IR behandling i Kalmar.

12261953-origpic-9e30eb.jpg_0_0_100_100_300_303_75

image84

KALMAR:                                       BORGHOLM:

Boka tid          Boka tid

Alla våra behandlingar är godkända som Friskvård. Gör som många andra använd ditt Friskvårdsbidrag hos oss.

Avbokning inom 24 h innan behandlingstid debiteras med full avgift enl gällande prislista. Akut förhinder undantages vid uppvisande av läkarintyg

Gilla oss gärna på facebook
aquafloating.se © 2014 Frontier Theme